Våra olika fraktalternativ

Vi är stolta över att kunna leverera ett brett utbud av produkter till dig oberoende av var i landet du bor. Oavsett om du köpt en liten elbil för barn eller en padelbana så gör vi alltid vårt yttersta för att leveransen ska bli så snabb och smidig som möjligt. Detta medför höga krav på oss och vi har därför ett brett utbud av både partners och tjänster för att lyckas.

Vilken partner och tjänst som vi kommer att använda för att leverera just din order framgår alltid i kassan och vi har här samlat information om respektive tjänst.

PostNord MyPack Collect

Tjänsten används av oss när du beställt en eller flera produkter där paketen är små och har en enskild maxvikt om 20 kg. Paketen levereras till ett ombud nära dig och du blir aviserad via sms så fort ombudet mottagit leveransen.

PostNord MyPack Home

Tjänsten används av oss när du beställt en eller flera produkter där paketen är små och har en enskild maxvikt om 35 kg. Paketen levereras dagtid hem till din fastighetsdörr eller tomtgräns. När leveransen kommit fram till PostNord kommer du att bli aviserad via sms och få möjlighet att välja en leveranstid som passar dig.

PostNord Groupage

Tjänsten används av oss när du beställt en eller fler produkter där paketen är väldigt långa och har en förhållandevis låg vikt. Paketen levereras dagtid hem till dig fastighetsdörr eller tomtgräns. När leveransen kommit fram till PostNord kommer du att bli aviserad via sms och få möjlighet att välja en leveranstid som passar dig.

DSV Stycke

Tjänsten används av oss när du beställt en eller fler produkter där paketen är långa och/eller tunga. Paketen levereras dagtid hem till dig fastighetsdörr eller tomtgräns. När leveransen kommit fram till DSV kommer du att bli aviserad via sms och få möjlighet att välja en leveranstid som passar dig.

Skärgårda Hemleverans med båt

Tjänsten används i Stockholm när postnumret din order ska levereras till saknar vägförbindelse och priset anpassas efter hur stor din order är. Paketen levereras dagtid med båt till en anvisad leveransplats som du valt och måste vara i direkt anslutning till fritt vatten. När vi bokat leveransen med Skärgårda kommer du att bli aviserad via sms och få möjlighet att välja en leveranstid som passar dig.

Dachser Hemleverans

Tjänsten används av oss när du beställt en eller fler produkter där paketen är väldigt långa och tunga. Paketen levereras dagtid hem till dig fastighetsdörr eller tomtgräns. När leveransen kommit fram till Dachser kommer du antingen att bli aviserad via sms eller telefon och få möjlighet att välja en leveranstid som passar dig.

Dachser Partileverans

Tjänsten används av oss när du beställt en eller fler produkter där paketen är över 4 meter och tunga. Paketen levereras dagtid hem till dig och vi rekommenderar starkt att lägga till en kranbil om du inte har tillgång till annat hjälpmedel vid lossning. Dachser kommer att avisera dig via telefon innan leveransen påbörjas.

Expressalternativ

När du väljer att lägga till ett av våra expressalternativ så gör både vi och vår partner vårt yttersta för att du ska få din leverans snabbare än vanligt. Expressleveranser levereras även kvällstid till skillnad från övriga alternativ.

Budbee Express

Tjänsten kan läggas till av dig när du beställt en eller flera produkter där paketen är små och har en enskild maxvikt om 20 kg. Paketen levereras kvällstid hem till din fastighetsdörr. När leveransen kommit fram till Budbee kommer du att bli aviserad via sms och få möjlighet att välja en leveranstid som passar dig.

Airmee Express Small

Tjänsten kan läggas till av dig när du beställt en eller flera produkter där paketen är små och har en enskild maxvikt om 20 kg. Paketen levereras kvällstid hem till din fastighetsdörr. När vi bokat leveransen med Airmee så kommer du att bli informerad om leveransdag och tid.

Airmee Express Large

Tjänsten kan läggas till av dig när du beställt en eller flera produkter där paketen är långa och/eller tunga. Paketen levereras kvällstid hem till din fastighetsdörr eller tomtgräns. När vi bokat leveransen med Airmee så kommer du att bli informerad om leveransdag och tid.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.