Hastighetsmätare - Elcykel

Varför stämmer inte hastighetsmätaren på min elcykel?

Om ni upplever att hastighetsmätaren inte stämmer behöver ni kontrollera några saker.

Kontroll

• Kontrollera hjulstorlekens inställning i displayen

Lösning

• Tryck in B ( + ) och C ( - ) samtidigt i ca två sekunder för att komma till inställningsmenyn
  • Tryck på A ( på / av ) för att bläddra mellan inställningarna
  • Välj inställningen för hjulstorleken
  • Rätt hjulstorlek är oftast förinställd, klicka annars på B ( + ) eller C ( - ) för justering
  • Tryck på A ( på / av ) för att bekräfta en ändring
  • När en ändring är bekräftad förs du vidare till nästa inställning
  • Tryck på A ( på / av ) i minst två sekunder för att gå ut ur inställningsmenyn