Vad betyder de olika felkoderna på min vinkyl?

Här nedan finner ni en tabell över vad de olika felkoderna innebär och hur det åtgärdas för vinkyl 134-1-6.

Felkoder

Felkod Problem Lösning
H1 Kortslutning av temperaturgivare i vänster zon Utbyte av givare
H2 Kortslutning av temperaturgivare i höger zon Utbyte av givare
L1 Öppen krets för temperaturgivare i vänster zon 1. Kontrollera kabelkontakt
2. Utbyte av givare
L2 Öppen krets för temperaturgivare i höger zon 1. Kontrollera kabelkontakt
2. Utbyte av givare
F1 Fel på innerfläkten i vänster zon 1. Kontrollera kabelkontakt
2. Utbyte av fläkt
F2 Fel på innerfläkten i höger zon 1. Kontrollera kabelkontakt
2. Utbyte av fläkt