Utbyte av kretskort - Löpband

Hur byter jag kretskort på mitt löpband?

För att byta kretskortet på ditt löpband kan du följa nedanstående instruktioner.

Observera att bilderna på denna guide är tagna på modell TR4400 men guiden kan användas för de flesta modeller då processen har minimala skillnader.

Utbyte av kretskort

• Ta av den främre kåpan på löpbandet genom att skruva av de 4 skruvar runt sidorna på löpbandet.
  • Skruva av de 2 skruvar som kretskortet är fäst till löpbandet med. Ta även en bild på kabelanslutningarna ifall det skulle behövas.

9_inringat.jpg 8_inringat.jpg10_inringat.jpg

Placering av nytt kretskort

Det lättaste sättet att placera ett nytt kretskort är att inte koppla ur någon av sladdarna från det gamla kretskortet efter man skruvar av det från löpbandet. Du kan istället lossa en kabel i taget från det gamla kretskortet och sedan ansluta kabeln i till samma port på det nya krets och sedan lossa nästa kabel. Detta reducerar risken för felkoppling och kortslutning. Du kan sedan fästa det nya kretskortet och stänga kåpan genom att följa stegen ovan omvänt.

OBS! Löpbandet får inte vara ansluten till ett vägguttag under denna process. Löpbandets strömbrytare ska vara avstängd.