Displayfunktioner TD001X-1 , TD001X-10 , TD001X-20 , TR102 , TR200 , TR300 - Motionscykel

Hur fungerar min motionscykels olika displayfunktioner?

Här nedan finner ni beskrivningar och instruktioner för displayfunktionerna för motionscyklarna med SKU  101-5-2, 101-5-3, 101-5-6, 101-8-6, 101-8-7 samt 101-8-8.

Displayfunktioner

FUNKTION BESKRIVNING
TMR ( Tid ) Motionspassets längd i tid visas under passet ( 0.00 - 99.59 min )
SPD ( Hastighet ) Hastigheten visas under passet ( 0,0 - 99,9 km/h / ML/h )
DIS ( Distans ) Motionspassets längd ( distans ) visas under passet ( 0,00 - 9999 km / ML)
CAL ( Kalorier ) Förbrända kalorier under motionspasset visas. ( 0,0 - 9999 kCal )
ODO ( Vägmätare ) Räknar samman den totala distansen för alla träningspass ( 0,0 - 9999 km /ML )
PLS ( Pul
Pulsen ( slag per minut ) visas under motionspasset ( 0,40 - 240 BPM / Slag per minut )

Nyckelfunktioner

FUNKTIONER BESKRIVNING
Mode Välj och stanna vid en valfri funktion
SCAN

SCAN-läget innebär att skärmen bläddrar igenom funktionerna med 4 sekunders mellanrum

Time

• Tryck på MODE – knappen tills pilen pekar på TIME. Tid visas först när ni börjar trampa

Speed / Distance / Calorie / Pulse

• Tryck på MODE – knappen tills pilen pekar på SPEED , DISTANCE , CALORIE eller PULSE

Odometer

• Sammanfattar automatiskt motionsdistansen från och med början av passet