Frågor och svar - Basketställning / basketkorg

Måste bottenplattan vara fylld vid användning av basketställningen?
Ja, bottenplattan måste fyllas med vatten eller sand innan användning av basketställningen.

Vad rekommenderar ni för fyllning vid nollgradigt väderförhållande?
Vi rekommenderar att ni fyller er bottenplatta med sand vid låga- eller nollgradiga vädertemperaturer. Detta för att bottenplattan inte ska få skador om det finns vatten i den som fryser till is.

Vilka underlag kan jag placera basketställningen på?
Basketställningen bör placeras på en jämn yta som är fri från grus eller andra vassa föremål som skulle kunna orsaka läckage i bottenplattan och göra basketställningen instabil. Inga organiska material får finnas vid bottenplattan.

Är basketställningarna "dunkvänliga"?
Vi har basketställningar i olika modeller och storlekar vilket gör att denna egenskap kan variera mellan olika modeller. På produktsidan finner ni information kring just er modell samt om denna är "dunkvänlig".

Hur bör man använda basketställningen vid olika väderförhållanden?
Basketställningen bör inte användas vid kraftig blåst eller liknande väderförhållanden där den riskerar att tippa omkull. Vid den typen av väder kan man antingen sänka ställningen till dess lägsta höjd för att minska risken att basketställningen välter eller ställa undan den för förvaring.

Är basketställningen flyttbar?
Ja, alla våra basketställningar är utrustade med hjul på bottenplattan som gör att ni kan förflytta basketställningen smidigt.

Vad bör man tänka på när man förflyttar basketställningen?
Vi rekommenderar att ni förflyttar basketställningen med hjälp av de inbyggda hjulen. Detta för att undvika att basketställningen skrapas mot marken eller andra ytor som kan komma att skada basketställningen.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.