Frågor och svar - Växthus

Vad är viktigt att tänka på gällande kanalplasten?
Det är viktigt att montera kanalplastens UV-skyddade sida utåt för att skydda produkten mot solens strålar. Den UV-skyddade sidan som ska monteras utåt har en vit plastfilm som du behöver avlägsna vid montering.

Vad kan jag använda för underlag till mitt växthus?
Det viktigaste är att underlaget är helt plant och att växthuset förankras väl. Det går att montera växthuset på flera olika underlag. Antingen kan man gjuta en grund, eller så gjuter man plintar. Förlängda ben för ingjutning medföljer. Det går även att använda lecablock.

Vart ska den medföljande gummilisten monteras?
Till våra växthus som har säkerhetsglas ska den medföljande gummilisten monteras runt växthusets väggar.  Alla våra växthus är utrustade med kanalplast på taken vilket man ska använda silikonfog för att sluta tät för att undvika vattenläckage.

Medföljer det fönsteröppnare till växthusen?
Ja, det medföljer fönsteröppnare i våra växthus. Dessa fönsteröppnare är manuella och används för att ställa upp de öppningsbara fönsterna. Exakt hur många fönsteröppnare som ingår varierar mellan de olika växthusmodellerna och beror på antal öppningsbara fönster. Det går även att köpa till automatiska fönsteröppnare som öppnas automatiskt vid temperaturhöjning.

Går det att få olika utföranden på de T-formade växthusen?
Våra T-formade växthus finns i olika storlekar. Det går även att köpa till nockdekoration för en mer viktoriansk stil.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.