Krockar och fastnar ( E1200 ) - Robotgräsklippare

Varför krockar och fastnar min robotgräsklippare ( E1200 ) i föremål?

Om robotgräsklipparen inte backar ut och svänger efter den krockar mot något hinder som finns på din gräsmatta, utan bara fortsätter åka in i hindret kan detta åtgärdas genom att justera känsligheten på robotgräsklipparens kollision sensorn.

Justera känslighet

• Denna inställning kan justeras via funktionsinställningarna som hittas i robotgräsklipparens app "Lyfco Robotgräsklippare"
  • Inställningen kallas "Ranges" och kan ställas in mellan läge ett - fyra
  • Om din robotgräsklippare är inställd på läge ett kan du prova att ändra lägen en efter en, upp mot läge fyra
  • Om din robotgräsklippare är inställd på läge fyra gör du tvärtom tills du hittar ett läge som passar de hinder som klipparen har på din gräsmatta bäst