Frågor och svar - Robotgräsklippare

Vilken app ska jag använda till min robotgräsklippare?
Appen som ska användas heter " Lyfco Gräsklippare ". Detta är vår egna app som vi har skapat.
Har du apple så kan du ladda ned appen via denna länk: App iOS
Om du har Android kan du ladda ned appen via denna länk: App Android

Klarnar robotgräsklipparen av regn?
Robotgräsklipparen klarar av lättare regn, men vi rekommenderar att man köper till regnskydd till gräsklipparen, ni hittar regnskydden här: outl1.se/regnskydd-till-robotgrasklippare

Vilka tillbehör ingår i era robotgräsklippare?
Det ingår 100 meter avgränsningskabel, 100 fästmärlor till avgränsningskabel, 10 skarvkopplingar till avgränsningskabel, extra klippblad samt en laddstation i våra robotgräsklippare. De produkter som säljs i vår fyndhörna kan komma att sakna tillbehör, men detta står då i produktbeskrivningen.

Behöver man ha avgränsningskabel runt hela området som klipparen ska klippa eller går det bra att skärma av med staket på ena sidan?
Man behöver använda avgränsningskabel runt hela området som klipparen ska arbeta inom. Klipparen är utrustad med en kantsensor för att känna av avgränsningskabeln och på så sätt hålla sig inom området. Klipparen har ingen möjlighet att känna av staketet på samma sätt. Klipparen Använder även avgränsningskabeln för att navigera tillbaka till laddstationen efter utförd klippning.

Hur underhållsladdar man batteriet i robotgräsklipparen?
Vi rekommenderar att man underhållsladdar robotgräsklipparens batteri med jämmna mellanrum under längre tids förvaring. Underhållsladdning utförs genom att man låter klipparen ladda som vanligt i laddstationen.
För att underhållsladda klipparen på annan plats än dess normala klippyta kan man bygla kontakterna för avgränsningskabeln i laddstationen. Tänk på att inte ha ett schema aktiverat om du laddar klipparen på annan plats än dess normala avgränsade klippyta, detta då den kan "rymma" om schematiden aktiveras.

Var denna artikel till hjälp?
1 av 1 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.