Maxhastighet - Fatscooter

Vad ska man göra när fatscootern inte uppnår maxhastighet?

Efter leverans kan det upplevas att fatscootern inte uppnår den maxhastighet som framgår i produktbeskrivningen. Här nedan finner ni en instruktion som visar hur ni kontrollerar om hastigheten är strypt.

Plocka bort strypning

• Kontrollera var de aktuella sladdarna sitter på just er modell;

Fatscooter Pro 2000W - Sitter en vit sladd på höger sida av styret
    Fatscooter 2000W - Sitter en vit/svart sladd vid vänster om displayen
    Fatscooter 3000W - Sitter en vit sladd vid kabelhärvan som går upp till styret

• När ni kontrollerat placeringen på er modell, släpper ni på sladdarna
  • Plocka sedan av säkringen
  • Önskar ni strypa Fatscootern på nytt så går det bra att koppla ihop sladdarna igen

Orsak till strypning

Då flertalet av våra elscootrar kan uppnå högre hastighet än vad som är tillåtet att framföra på allmän väg så levereras dessa produkter med en strypning som gör att de inte uppnår maxhastigheten. Ovanstående instruktion avser hur strypningen tas bort samt kopplas på, men att ta bort strypningen är inget vi rekommenderar.