Ställa in område - Robotgräsklippare

Hur ställer man in områden på robotgräsklipparen?

Om du upplever problem med att ställa in områdeskoden på din robotgräsklippare kan du följa stegen nedan.

Inställning

• Du ställer in områden under ” working area settings ”
  • Väl inne så ställer du in hur många områden du vill ställa in
  • Klicka på start locating
  • Mellan två hörn ställer du in minnespunkter, kom ihåg att du måste gå med klipparen och ställa in exakt vart på sträckan ni önskar området skall placeras
  • När detta är klart klickar ni på home för att spara och klipparen kommer gå tillbaka hem
  • Under " working area settings " kan ni också ställa in tid och dag ni önskar klipparen skall klippa de olika områden