Fabriksåterställning - Robotgräsklippare

Hur fabriksåterställer man robotgräsklipparen?

Här nedan finner ni hur man genomför en fabriksåterställning av våra olika modeller.

E1750 / E1200

• Starta upp klipparen, vänta ca 10 sekunder tills ni hör ett pip
  • Tryck snabbt på " grön " och " blå " samtidigt
  • När dioden för alarm blinkar, tryck " röd " knapp så att dioder för signal slocknar och dioden för alarm lyser i 5 sekunder
  • Starta om klipparen

E1800 / E1600 / E1600T

• Starta upp klipparen
  • Bläddra till ” set ” ( inställningar ), tryck ” grön ” knapp
  • Bläddra till ” Function ” ( funktioner ), tryck ” grön ” knapp
  • Bläddra till ” initia l” ( för inställningar/återställning ), tryck ” grön ” knapp
  • Välj ” yes ”( ja ), tryck ” grön ” knapp
  • Välj ” exit ” ( avsluta ) hela vägen ut till huvudmenyn
  • Starta om klipparen