Avvikande beteende ( E1600 , E1800 ) - Robotgräsklippare

Varför beter sig min robotgräsklippare ( E1600 , E1800 ) konstigt?

Om du upplever att din robotgräsklippare har ett avvikande beteende så kan du alltid testa att uppdatera till den senaste mjukvaran.

Uppdatera mjukvaran

Underhåll av mjukvara

Genom att uppdatera till den senaste versionen så kan detta lösa många typer av problem som redan identifierats som mjukvarufel. Denna uppdatering rekommenderas att genomföras när en ny firmware finns tillgänglig på produktsidan.