Drivremsslitage - Snöslunga

Varför slits drivremmen på så kort tid?

Om ni upplever problem med att drivremmen till er snöslunga slitits på kort tid kan ni behöva kontrollera nedanstående punkter.

Kontroll

• Kontrollera att drivremmen är korrekt placerad
  • Kontrollera att ingenting har fastnat nära drivremmen som kan orsaka skav
  • Kontrollera även att vajern till drivremmen har korrekt spänning så att drivremmen inte slirar

Viktig information

Viktigt att tänka på är att drivremmen är av gummi och slits ut med tiden och kan därför behöva bytas ut med jämna mellanrum. Vi säljer dessa drivremmar på vår hemsida, klicka här