Vår betalningspartner Klarna AB erbjuder flertalet olika betalningslösningar. De betalningslösningar som Klarna AB kan erbjuda just er är individuellt anpassat vilket ni ser när ni klickar er vidare till kassan.

• Betala direkt
    Betalningen genomförs direkt i kassan och pengarna dras från ert konto 1-2 dagar efter att ordern har hanterats

• Faktura
    Betalning genomförs inom 30 dagar, i slutet av månaden eller om ett par månader. Betalningsperioden startar först när ordern är skickad

• Delbetalning
    Betalningen kan delas upp till upp till 36 månader och går att anpassa efter just era behov

• Swish
    Betalningen kan genomföras genom Klarna AB via Swish för en effektiv betalningsmetod

Kontakt med Klarna:

Klarna AB har en app i vilken ni kan se era beställningar, era genomförda och kommande betalningar samt komma i kontakt med deras kundtjänst för att få hjälp med eventuella frågor.

Klicka här för att komma till Klarnas hemsida.